Upplever också du att tiden vi lever i kännetecknas av kriser på så många plan, att det är svårt att ta in allt? Du själv kan kännas så liten och omställning kan kännas så svårt och omöjligt. Men mitt i allt detta finns också möjligheter och hopp…

När vi på djupet möter den osäkerhet och ovisshet som kännetecknar livet på planeten, är vi början av en nyskapande och spännande resa. Aktivt hopp är något vi är och gör, snarare än något vi har – en djup kraftsamling bortom både optimism och pessimism. Med intentionen att bidra till helande av världen känns livet mer förtröstansfullt, samtidigt som vi då faktiskt kan åstadkomma förändringar.

Vad: Workshop i inre omställning
När: Lördag 8 sep (tid inte bestämd)
Var: Skördefest(ival)en på Järnboda Södergård, Skillingaryd
Kostnad: Ingen kostnad
Anmälan: För att vara med så behöver du en inbjudan, då Skördefest(ival)en är vänbaserad. Men om du är nyfiken på att vara med, så tveka inte att kontakta mig (Sofia) eller Jonatan Göth som arrangerar, säg lite om vem du är och hur många ni blir, så får du en inbjudan till det slutna facebookeventet där du får mer information om festen. Maila mig (sofia.nygren@intebaramorotter.se) eller Jonatan (jonatangoth@gmail.com)

Sam Nygren Tidigare workshop

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *