Jag som ligger bakom Inte bara morötter heter Sofia Nygren. Jag har sedan 2010 hängett mig åt självhushållning och omställning. Jag skriver inte för någon tidning eller för något politiskt parti. Jag håller workshops för alla dem som försöker ta steg mot att skapa något nytt i vår industriella civilisations sista dagar.

Allt arbete sker genom gåvodonation så att alla som behöver kan ta del av detta arbete. Det här gör jag helt ur min egen känsla att det behövs. Jag har länge själv cirklat kring frågan om hur en kan leva ett bra liv – som är självhushållande – och där en medvetenhet om det temporära i industrisamhället finns. Jag är utbildad kognitionsvetare med ett tvärvetenskapligt perspektiv på människans tänkande (bl.a. psykologi, antropologi, lingvistik, neurovetenskap, filosofi m.m.) och hur människan förhåller sig till (och blir påverkad) av sin omvärld.

Tveka inte att kontakta mig om du har några funderingar eller förslag. Allt gott. // Sofia

Kontakta mig

Epost: sofia.nygren@intebaramorotter.se
Adress: Krampan gård 3, 647 92 Mariefred
Organisationsnummer: 861002-1621 (enskild firma)

Min berättelse

Jag som ligger bakom det utforskande projektet inte bara morötter ute på torp & gårdar i Sverige 2017-2019 heter Sofia Nygren. När jag för första gången tänkte tanken att…

Läsa hela min berättelse här