Jag som ligger bakom Inte bara morötter heter Sofia Nygren. Jag har sedan 2010 hängett mig åt självhushållning och omställning. Jag skriver inte för någon tidning eller för något politiskt parti. Jag håller workshops för alla dem som försöker ta steg mot att skapa något nytt i vår industriella civilisations sista dagar.

Allt arbete sker genom gåvodonation så att alla som behöver kan ta del av detta arbete. Det här gör jag helt ur min egen känsla att det behövs. Jag har länge själv cirklat kring frågan om hur en kan leva ett bra liv – som är självhushållande – och där en medvetenhet om det temporära i industrisamhället finns. Jag är utbildad kognitionsvetare med ett tvärvetenskapligt perspektiv på människans tänkande (bl.a. psykologi, antropologi, lingvistik, neurovetenskap, filosofi m.m.) och hur människan förhåller sig till (och blir påverkad) av sin omvärld.

Tveka inte att kontakta mig om du har några funderingar eller förslag. Allt gott. // Sofia

Kontakta mig

Epost: sofia.nygren@intebaramorotter.se
Adress: Krampan gård 3, 647 92 Mariefred
Organisationsnummer: 861002-1621 (enskild firma)

Min berättelse

Jag som ligger bakom det utforskande projektet inte bara morötter ute på torp & gårdar i Sverige 2017-2019 heter Sofia Nygren. När jag för första gången tänkte tanken att…

Läsa hela min berättelse här

Creative Commons
Allt publicerat på intebaramorotter.se är fritt att dela under Creative Commons licens 4.0

Creative Commons-licens
Detta verk är licensierat under en Creative Commons Erkännande-DelaLika 4.0 Internationell Licens.
Vad innebär det här?

Licensen Creative Commons erkännande, dela lika innebär att du tillåter andra att använda, sprida, göra om, modifiera och bygga vidare, skapa nya verk på ditt verk, så länge de anger att du är upphovsman. Om det skapas nya verk utifrån ditt verk så ska dessa verk spridas och licensieras med samma licens, alltså nya verk ska spridas under samma villkor.

Alla nya verk som skapas utifrån ett verk som har den här licensen ska ha samma licens, som ursprungsverket.

Läs hela licenstexten

Kontakt

Jag som ligger bakom denna webb heter Sofia Nygren. Jag är en oberoende skribent, workshopledare och biodlare.

Skriv till: sofia.nygren@intebaramorotter.se
Krampan gård 3,
647 92 Mariefred
Eller ring: 073-8131559

Org.nr: 861002-1621 (enskild firma)

Jag är också del av Omställningsbyrån – ett nätverk för frilansar inom omställning. Läs mer på: omstallningsbyran.se

Skriv till mig

Kontakta mig om du vill arrangera workshop, bli intervjuad av mig, publicera ett reportage, bjuda in mig att hålla föredrag, ställa ut mina foton i en utställning, vill att jag skriver en krönika i din tidning, eller bara ta en kaffe. Allt gott, Sofia

Få månadsbrev