Välkommen att stödja Inte bara morötter. Det här gör det möjligt att samtalet om omställning på landsbygden kan fortsätta genom livesamtal, reflekterande texter, ett framväxande community och en framtida podcast. I framtiden kan det också dyka upp webbkurser med stöd till de som vill bli mer självhushållande på landsbygden.

Stöd Inte bara morötter med valfri summa på en glidande skala som börjar på 35 kronor i månaden. Du kan när som helst ändra din valda nivå eller avsluta att vara månadsmecenat. Ingen nekas på grund av brist på medel – skicka ett mail till sam.nygren@intebaramorotter.se om du vill gå med men inte har medel.

Om inte donationsformuläret ovan fungerar kan du istället klicka här.

Från 35 kronor i månaden: Tillgång till Inte bara morötter community på Discord

Stöd Inte bara morötter och få tillgång till ett digitalt community på Discord för omställare på landsbygden. Här spelas podden Inte bara morötter – två omställare emellan in – och du kan lyssna live.

Från 65 kronor i månaden: En bivaxduk

Dukarna använder du i köket istället för plast över mat, bunkar, ost m.m. De är gjorda av återbrukad bomull, bivax och kåda. Handdiska dukarna under ljummet vatten efter användning, låt torka och återanvänd. Håller sig fräscha ungefär ett år. Gäller endast inom Sverige.

Från 95 kronor i månaden: Ett nummer av Tidningen Åter

Tidningen Åter handlar om praktisk kunskap om självhushållning; skriven av självhushållare för självhushållare. Som tackgåva kan du få ett nummer av Tidningen Åter som Inte bara morötters-reportageserie finns publicerad i: 2/18, 3/18, 4/18, 1/19, 2/19, 3/19, 1/20. Endast för de som inte redan är prenumeranter på tidningen Åter. Gäller endast inom Sverige. Ange nummer av tidningen och din adress i nästa steg.

Ge en engångsdonation

Du kan också ge en enskild donation. Kanske för en workshop du varit på? Eller ett reportage du läst? Eller för att du själv önskar gå någon av webbkurserna nedan?
Donera genom Swish på: 073-8131559

Möjliga framtida webbkurser skulle kunna vara…

  • Börja med självhushållning på landsbygden
  • Vanliga fällor när du börjar med självhushållning och hur du kan hantera dem
  • Samförsörjning på landsbygden
  • Personlig hållbarhet i självförsörjningen
  • Planera din självhushållning