Hur känns det att leva i en värld med arter som försvinner, ekosystem som kollapsar och med snart skenande klimatförändringar? Hur är det egentligen att befinna sig i mellanrummet mellan det som håller på att dö och det nya som växer fram? Vad är vårt bidrag till att skapa den världen som vi önskar? Och hur kan vi bidra och samtidigt leva med lätthet – utan att känna att vi bär ansvaret över världen på våra axlar? Det här är du inbjuden att utforska tillsammans med mig den 14-15 april i Skåne.

>> Inbjudan som PDF

Tillsammans med Sambruket i Sösdalabygden och Holma folkhögskola så håller jag workshop i Aktivt Hopp och Inte bara morötter – om inre omställning hos självhushållare. Platsen är Klockaregården, Norra Mellby Sösdala.
Workshop 14 april 14-18: Aktivt hopp
Workshop 15 april 13-15: Inte bara morötter

Kom kom! Gå på workshop med mig. Vi har hållit det på en bra prisnivå så att alla som önskar ska kunna delta, oavsett ekonomisk situation. 200 kr för båda dagarna. 125 för Aktivt hopp-workshop och 75 kr för Inte bara morötter-workshop. Fika ingår.

Anmäl dig senast 10/4 till info@sambruket.se Ange namn, telefonnummer, samt vilken workshop du vill gå på och om du vill stanna på middag lördagkväll för 75 kr. Ange Allergier. Betalning till BG – 672-2227 Swish 1235788872 ange Workshop April. Anmälan räknas när betalningen är inkommen och är bindande.

>> Inbjudan på Sambrukets i Sösdalabygdens webbsida

>> Inbjudan på Holma folkhögskola

”Let us be wary of any revolution that isn’t threaded with an element of play, celebration, mystery and humor. If it primarily is a grim struggle, then it may be no revolution at all.”
– Charles Eisenstein

2 Replies

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *