Ta del av en workshop online – där vi skapar ett rum för inre krishantering och påbörjar en resa från kris till kreativitet.

Datum? Tisdag 12 maj 2020, 18:30 – 20:30
Hur? Genom Zoom
Anmälan? Läs mer och anmäl dig genom Eventbrite senast 12/5

Världen går genom en omvälvande omställning. Ett coronavirus sätter världen som vi känner den i gungning och det normala blir rubbat när samhällen stänger ner. Helt plötsligt har vi en ekonomisk kris. Många människor pendlar mellan oro, ångest, stress och sorg.

På samma gång pågår det fortfarande en klimatkris och ekologisk kris. I juni 2018 kom en SOM-undersökning där det kom fram att 6 av 10 svenskar är mycket oroade över klimatförändringar och miljöförstöring. Sedan dess har ännu fler fått upp ögonen för klimatförändringar och en ny rörelse med demonstrationer för klimatet har spridit sig.

Hur ska vi som människor hantera alla dessa kriser och den omtumlande tid vi är inne i? Hur kan vi hantera svåra känslor om den framtid vi är på väg mot? Och hur kan vi skapa en positiv kraft i allt detta – där vi föreställer oss den framtid vi längtar och drömmer om – och hittar vår väg framåt i den riktningen?

Vem leder denna workshop?

Sam Nygren, frilansjournalist och facilitator med fokus på omställning på landsbygden och inre omställning. Har sedan 2017 hållit workshops i aktivt hopp och är en del av nätverken Aktivt Hopp och Omställningsbyrån.


Abigail Sykes, journalist, lärare och översättare. Del av Omställningsbyrån.

Välkomna!
Sam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *