Principen av gåvoekonomi

Gåvoekonomi och workshops kan praktiseras på flera sätt i projektet inte bara morötter.

  • Din organisation eller ditt företag vill anordna en workshop. Ge det som ni kan i gåva. Riktpris för workshop – 2 timmar: 2000:-. 4 timmar: 4000:-
  • Din förening vill anordna en workshop. Ni som förening ger det som ni kan i gåva till mig. Gåvan inkluderar att resekostnaderna samt mat och boende blir täckta. Dessutom anordnas workshopen eller föredraget enligt principen av utträdesdonation. Det här betyder att i inbjudan och under workshopen så informerar jag och ni om att deltagarna efter har möjlighet att ge en donation. Men donation får bara ges efter att workshopen är slut och bara med intentionen att fler ska få det som deltagarna har fått uppleva under workshopen. Utträdesdonationerna går till arvodet.
  • Du är själv och önskar verkligen att en workshop ges nära där du bor. Kul! Det är inte omöjligt. Hitta en lokal som kan passa. Den behöver rymma att 10-20 personer kan sitta på stolar i en cirkel. Hör med din lokala omställningsgrupp, studieförbund på orten där du bor, folkhögskolor i närheten, självhushållningsnätverk i området och så vidare… När du gjort det så kontakta mig. Workshopen ges sedan enligt principen av gåvoekonomi som under punkten ovan.

Tveka inte att kontakta mig om du har några frågor eller med förfrågningar