Under våren 2020 bjöd Inte bara morötter in till flera experimentverkstäder i Aktivt hopp. Där prövade vi tillsammans olika övningar genom videoverktyget Zoom. Vår erfarenhet var att det gick att glömma bort skärmen och hitta oväntat djup även om vi är fysiskt långt ifrån varandra.

Vi fortsätter därför i höst. Mer detaljer kommer, men skicka gärna redan nu en intresseanmälan, så missar du inte inbjudan när den skickas ut.

Välkomna!

// Sam


Intresseanmälan till online workshops i Aktivt hopp under hösten 2020

Din närmsta ort
Alla kurser och workshops ges genom principen av gåvoekonomi. Alla kurser (om det inte står något annat) använder videoverktyget Zoom. Du behöver ha en dator med fungerande mikrofon och videokamera för att delta i kurserna. När du skickar in intresseanmälan förbinder du dig inte att delta. Din email kommer läggas till på projektets nyhetsbrevslista, där mer information och inbjudningar till kommande kurser och workshops skickas ut. Nyhetsbrevet kommer ut ca 4ggr per år.
Under workshops gör vi bland annat övningen “En berättarfestival”.
Under workshops gör vi bland annat övningen “Ett råd med alla varelser” (eng. A Council of ALl Beings)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *