Ge bort en månadsdonation till ‘Inte bara morötter’ i julklapp.Gåvorna går helt och hållet till att fortsätta att synliggöra omställare på landsbygden i Sverige.

Spritt över hela Sverige finns det människor som skapar någonting nytt bortom det industriella tillväxtsamhället. De kallar sig omställare, självhushållare, permakulturister, småbrukare eller något helt annat. Gemensamt är att de aktivt, i sina egna liv, försöker hitta andra sätt att leva. De väntar inte på att politiker ska lösa de kriser vi befinner oss i – klimatkrisen, oljetoppen, den sjätte massutrotningen med mera – utan bygger redan nu nya mänskliga kulturer som lever i balans med ekologin och oss själva. Skriv- och fotoprojektet Inte bara morötter vill synliggöra och stärka dessa människor genom att berätta deras berättelse. Det här är möjligt tack vare alla mecenater som stödjer projektet.

Ge bort en donation på 15/35/65/125 kronor i månaden eller ge en engångssumma. Du får…

  • Ett GÅVOBREV att lägga under granen.
  • De nummer av TIDNINGEN ÅTER som ‘Inte bara morötter’ reportage finns publicerade i. (Endast om du ger minst 35 kronor i månaden – och du väljer själv om du själv eller donatorn ska få tidningen.)
  • Ett par BIVAXDUKAR att använda istället för plastfolie. Bli mecenat senast 17 december så får du dukarna innan jul. (Om du ger minst 65 kronor i månaden – och du väljer själv om donatorn eller du själv ska få dukarna.)

Du kan när som helst avsluta din månadsdonation. Börja med att välja nivå på gåvan. Följ sedan instruktionerna nedan.

Om du istället önskar ge en engångssumma så swisha till 070-2650797. Glöm inte att ange din email för att få gåvobrevet + namnet på personen som gåvan är till.

  1. Välj nivå på gåvan.
  2. Under kommentar: Skriv namn och adress till den person som gåvan är till. Skriv här också om du själv eller personen som gåvan är till önskar tackgåvor i form av bivaxdukar och Tidningen Åter.
  3. Nästa steg; Skriv in dina egna uppgifter (ditt eget namn, mail och adress). OBS: Fyll inte in donatorns namn här, utan ditt eget.
  4. Välj om du önskar de nummer av Tidningen Åter som ‘Inte bara morötters’ reportage finns publicerade i. Dessa nummer skickas antingen till dig eller till personen som gåvan är i början av februari 2020. Du väljer.
  5. Välj om du önskar bivaxdukar hem i brevlådan. De skickas antingen till dig eller till den personen som gåvan är till. Du väljer. Beställ senast 17/12-2019 så kommer de första dukarna innan jul, annars kommer de i början av 2020.
  6. Klart! Du får gåvobrevet som en PDF att skriva ut och lägga under granen. Du kan när som helst avsluta månadsdonationen. Mer information får du i ett bekräftelsemail.

Exempel på ett gåvobrev:

Exempel på ett gåvobrev.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *