Nästa periods fältarbete i projektet INTE BARA MORÖTTER kommer vara i februari och mars 2019. Denna gång har turen kommit till Jämtland, Ångermanland och Västerbotten.

Under den här perioden kommer jag – Sofia Nygren – att vara resande reporter ute på självhushållargårdar på heltid. Jag bor 1-2 veckor på varje gård och följer med i det vardagliga livet. Jag dokumenterar självhushållarlivet genom att fotografera och föra anteckningar. Ett par gånger under veckan samtalar vi om självhushållarlivet under en djupintervju. Nytt för den här periodens fältarbete är att intervjuerna också spelas in. Det här för att de ska kunna användas i framtida avsnitt till en INTE BARA MORÖTTER-podd. I mån av tid så håller jag också workshops i ‘Aktivt Hopp’ eller föredrag om ‘Inte bara morötter’.


Vill du få besök på din gård i Jämtland, Ångermanland eller Västerbotten?

Känner du igen dig i ’Inte bara morötters’ reportage? Skulle du vilja dela dina tankar och din vardag? Hör av dig om du håller på med självhushåll i någon form och bor i ett av landskapen. Du behöver vara ok med att intervjuerna spelas in. Din gästfrihet med mat och husrum är din gåva till projektet.

<< Läs mer om att bli intervjuad här


Vill du arrangera workshop på din ort i Jämtland, Ångermanland eller Västerbotten?

Kan du ibland känna dig ensam i dina tankar och känslor om vad som pågår i världen? Skulle du må bra av att bli stärkt i ditt arbete? Då kanske jag kan komma för att ge workshop i Aktivt Hopp. Kolla om det finns intresse hos fler – kanske i din omställningsgrupp, lokala förening eller studieförbund…? Ifall det finns en lokal där det går att sitta minst 20 personer i cirkel, så finns det möjlighet att jag kan komma förbi om resrutten passar.

<< Läs mer om workshops härHur ansöker jag?

Om du känner dig träffad av beskrivningarna av hur det är att vara självhushållare, bor i Jämtland, Ångermanland eller Västerbotten och är nyfiken på att vara med i projektet, så skicka gärna ett meddelande. Jag kommer då att se om det passar in i projektet. Jag prioriterar bland annat så stor spridning av människor som möjligt och att platsen ligger geografiskt lägligt för projektet. Jag kommer sen att kontakta de som passar inom ramen för projektet för att boka in en kortare telefonintervju. Det här för att jag ska få en klarare bild av vem du är och för att du ska kunna ställa frågor. Om allt känns bra så bokar vi en ett besök som är mellan 1-2 veckor långt. Vissa personer kan jag komma att kontakta för ett återkommande besök en period senare eller uppföljande telefonintervju.

Skicka ett meddelande i formuläret nedan, så kontaktar jag dig. Meddelandet som du skriver kommer inte att synas på hemsidan, utan skickas som ett direktmeddelande till mig.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *