Idag (torsdag 9 augusti) kom Tidningen Åter 3/18 hem i folks brevlådor. Där kan ni hitta reportaget “En självhushållarmentalitet”. Det är en reviderad version av ett reportage tidigare publicerad här på www.intebaramorotter.se.

Nu kan jag även, genom generositeten från Tidningens Åters redaktör Petter Bergström, erbjuda Tidningen Åter kostnadsfritt till alla Inte bara morötters läsare. Ange rabattkod MORÖTTER och både tidningen och frakten blir kostnadsfri. Funkar på alla nummer som ‘Inte bara morötter’ har reportage i; hittills Åter nr 2/18 och Åter nr 3/18. Bara ett nummer per person och inte för dig som redan prenumererar på Åter.

“I Mörhult träffar jag Mimmi Svensson och Nicklas Schenning och reflekterar över nöjdhet. När känner de sig nöjda som självhushållare? Bemästrar de konsten att skratta åt sina misstag? Finns det en typ av självhushållarmentalitet som behövs odlas och kultiveras, vid sidan av grönsakerna? Och vad ska en sådan innehålla i sådana fall?”

<< Läs hela reportaget på webben här

<< Läs hela reportaget som PDF här (från Tidningen Åter 3/18)

<< Beställ Åter nr 3/18 här. Ange rabattkod MORÖTTER och både tidningen och frakten blir kostnadsfri


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *