Hej alla självhushållare, andelsjordbrukare, månskensbönder, grönsaksodlare, utflyttare, självförsörjare, tillsammanshushållare, sambrukare, kärngårdare, permakulturister, omställare, småbrukare och alla ni andra som ställer om!Innehåll för brevet vecka 19:
  • HÄNDER JUST NU
  • LÄS ARTIKEL I SÖRMLANDSBYGDEN

HÄNDER JUST NU

Just nu är det bara jobb med biodlingen och i snickeriet. Tyvärr. Skulle vilja hinna skriva. Men förmodligen är det så att skrivandet får ske på vintern, och biodlingen och självhushållningen får ske på resten av året. Och det är egentligen helt naturligt och bra att leva efter säsong. Fast intervjua kan jag ju och hålla workshops. Och skrivandet får komma igång senast till hösten igen i varje fall… 🙂


ARTIKEL I SÖRMLANDSBYGDEN

Fredagen den 18 maj publicerades en artikel om Inte bara morötter och självhushållning i senaste numret av Sörmlandsbygden.

“Jakten på det goda livet

Intervjua, skriva och publicera. Med projektet ”Inte bara morötter…” vill Sofia Nygren från Mariefred belysa ämnet självhushållning. Både för sin egen och för andras skull.”

Läs hela artikeln på Sörmlandsbygdens webb här


Tills vidare

// Sofia


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *