Sommaren 2018 så kommer INTE BARA MORÖTTER att helt och hållet fokusera på Södermanland och Uppland.

Bor du i Sörmland eller Uppland och vill vara med? Roligt! Under juli och augusti 2018 så kommer jag cykla runt med INTE BARA MORÖTTER och göra intervjuer på gårdar i Sörmland och Uppland. Läs mitt förslag till upplägg för ett besök nedan.

  Här är mitt förslag till upplägg.

  • Jag cyklar till dig så jag kommer fram på en fredag. Och cyklar hem igen på söndagen.
  • Fredag kväll: En inledande gruppintervju á 2 timmar. Så många som möjligt som bor på platsen och vill vara med får gärna vara med. Om det är en, två eller 7 personer spelar mindre roll.
  • Lördag morgon: Jag hänger med i de tidiga morgonrutinerna med att ge djuren mat, öppna upp för hönsen m.m. – samtidigt som jag också fotar.
  • Lördag efter frukost: Intervju med 1 person under cirka 2 timmar. Ifall projektet fått tag i utrustning för att spela in podd, så spelas intervjun in. Om det ljudinspelning, så kan vi tyvärr inte äta frukost samtidigt (det klirrar för mycket).
   • Resten av lördag förmiddag: Tid för mig med eget arbete med INTE BARA MORÖTTER.
  • Lördag eftermiddag: Jag hänger med i arbetet under eftermiddagen – samtidigt som jag också fotar.
  • Lördag kväll: Jag hänger med i kvällsrutinerna med att ge djuren mat, stänga till för hönsen m.m. – samtidigt som jag också fotar.
  • Söndag morgon:Jag hänger med i de tidiga morgonrutinerna med att ge djuren mat, öppna upp för hönsen m.m. – samtidigt som jag också fotar.
  • Söndag efter frukost: Möjlighet att ha uppföljande intervju under 2 timmar eller intervju med en annan person. Inget måste – men en möjlighet till det. Också denna intervjun spelas i sådana fall in (om projektet fått tag i utrustning).
   • Resten av söndag förmiddag: Tid för mig med eget arbete med INTE BARA MORÖTTER.
  • Söndag vid lunch. Avslut.

  Projektets ekonomi:

  • INTE BARA MORÖTTERS mecenater gör det möjligt att göra intervjuer helt donationsbaserat.
  • Jag tar såklart inget ”betalt”. Men jag kan heller inte ge någon ersättning för mat och husrum. Er gästfrihet är en vacker donation in i projektet.
  • Reser till er gör jag förhoppningsvis på cykeln – om inte pollennivåerna är alldeles för katastrofala så att jag är tvungen att ta bilen.

  >> Läs vidare här om vem som intervjuas i projektet och vart reportage kommer att publiceras

  Kontakta mig

  Om du bor på landsbygden i Sörmland och skulle säga att du sysslar med självhushållning, så skicka ett meddelande i formuläret nedan, så kontaktar jag dig. Meddelandet som du skriver kommer inte att synas på hemsidan, utan skickas som ett direktmeddelande till mig.

  Kategorier: Inbjudan

  3 kommentarer

  Vecka 17: Reportage i Åter och uppstartsmöte Omställningsbyrån – Inte bara morötter · 27 april, 2018 kl. 15:48

  […] >> Är du självhushållare i Sörmland och vill få besök av INTE BARA MORÖTTER i sommar? […]

  Månadsbrev #1 2018 – maj – Inte bara morötter · 12 maj, 2018 kl. 15:37

  […] Läs mer här… […]

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *