Hittills har 11 personer intervjuats i Södermanland, Östergötland och Småland. Det finns utrymme för fler reportage från Södermanland, Östergötland, Uppland, Västmanland, Närke, Västergötland, Gotland eller Skåne. Kanske även andra landskap. Nyfiken på att vara med? Bara att kontakta mig.

Ser du dig som självhushållare, bor i Södermanland, Östergötland, Småland, Uppland, Västmanland, Närke, Västergötland, Gotland eller Skåne? Känner du igen dig i reportagen från inte bara morötter? Inte konstigt i sådana fall. Vi är många som känner som du.

Om du känner dig träffad av beskrivningarna av hur det är att vara självhushållare, bor i ovan nämnda landskap och är nyfiken på att vara med i projektet, så skicka gärna ett meddelande. Jag kommer då att se om det passar in i projektet. Jag prioriterar bland annat så stor spridning av människor som möjligt och att platsen ligger geografiskt lägligt för projektet. Jag kommer sen att kontakta de som passar inom ramen för projektet för att boka in en telefonintervju. Det här för att jag ska få en klarare bild av vem du är och för att du ska kunna ställa frågor. Om allt känns bra så bokar vi in ett besök som är mellan 3-5 dagar långt. Vissa personer kan jag komma att kontakta för ett återkommande besök en period senare.


KONTAKTA MIG

Skicka ett meddelande i formuläret nedan, så kontaktar jag dig. Meddelandet som du skriver kommer inte att synas på hemsidan, utan skickas som ett direktmeddelande till mig.

 

Kategorier: Inbjudan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *