Vad är egentligen en livsstilsförändring? Och hur mäter man den som självhushållare? Eller är det ens önskvärt?
För de som ändå lockas av mätpunkter och siffror, så kommer här en enkät för livsstilsförändring signerad John Seymour.

Enkät enligt Seymour

Lägesrapport för ‘Inte bara morötter’ är att jag just nu går igenom höstens intervjuer och analyserar. Min antropologiska ådra får verka och jag samlar materialet under teman (försöker hålla antalet mindmaps under kontroll…). Ser fram emot texterna det kommer resultera i. Under 2018 så kommer jag nämligen att fortsätta publicera texter på intebaramorotter.com; en text i början av varje månad med start i mars. Håll till godo.

PS. Tack för alla donationer! Av både pengar och mat (bl.a. ett halvt vildsvin…). Det värmer i hjärtat <3 Samt gör att det är fortsatt möjligt för mig att undersöka hur en kan leva ett bra liv, som är självhushållande och där en medvetenhet om det temporära i det industriella samhället finns.

DSC_0012


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *